Strike

Strike

Intuïtieve, minimalistische online takenlijst

VOOR

  • Geen account nodig
  • Fraai design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Takenlijsten delen

TEGEN

  • Geen geavanceerde functies

Uitmuntend
8

Met de gratis webapplicatie Strike maak je handige online takenlijstjes. Je opent zo'n to-do list waar je ook bent, zo lang je maar een internetverbinding hebt. Ook deel je deze eenvoudig met collega's of vrienden.

Strike is lekker eenvoudig in gebruik. De webdienst vereist geen account en je dient alleen maar je naam (of pseudoniem) op te geven bij het aanmaken van een lijstje. Bij het eerste gebruik presenteert Strike een voorbeeldlijst. Deze leert je hoe je standaard functies uitvoert, zoals het toevoegen of verwijderen van een taak. Hierna ben je klaar om je eigen lijstjes te maken.

De webapp is prachtig ontworpen en bovendien erg flexibel. Zo verander je de volgorde van taken door ze met de muis naar boven of beneden te slepen. Via de kleine pictogrammen boven aan de pagina wijzig je de achtergrond. Strike geeft je de keuze uit een houten vloer, een prettig bewolkte hemel of een wit decor met een bepaald kleurenpatroon voor de knopjes. Wil je je Strike-lijst met iemand delen, dan gebruik je de URL (weblink) die je vindt naast de titel van jouw to-do list.

In tegenstelling tot een concurrent als Remember the Milk of vergelijkbare desktopprogramma's heeft Strike geen geavanceerde functies. Dat is echter ook wel fijn: de webapp is één en al eenvoud, zowel in gebruik als in design.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor web-apps

Meer
Strike

Naar de site

Strike

Beoordelingen about Strike

Promotie×