Ganttic

Ganttic

Gebruiksvriendelijk instrument voor projectmanagment

VOOR

  • Bewaart projecten in geschiedenis
  • Ingebouwde chatfunctie

TEGEN

  • Geen optie voor toevoegen documenten

Gemiddeld
6

Ganttic is een webapplicatie voor projectmanagement. Met de software leg je binnen no-time een overzicht aan waarin je de voortgang van je project bijhoudt. Hiertoe voer je deadlines in, agendeer je werkuren en specificeer je taken. Zo maak je binnen wip een professioneel ogende roadmap, ofwel planning.

Het hoofdscherm van Ganttic is het werkblad waarin je de details van jouw project vastlegt. Midden-boven in het scherm stel je de tijdspanne in en regel je de weergave daarvan. Wat Ganttic hieronder weergeeft, kies je in de menubalk rechts. Hier vind je per tabs een overzicht van o.a. 'resources' (werkkrachten), projecten en de instellingen van Ganttic.

Ganttic is simpel vormgegeven en de bediening van 't programma is dan ook vrij intuïtief. Een kleine uitzondering hierop vormen de tabs met tijdseenheden, die wat oefening vergen.

Ganttic is een prettig applicatie waarmee je binnen korte tijd een degelijk overzicht van een bescheiden project in elkaar zet. Natuurlijk brengt deze eenvoud ook beperkingen met zich mee. Kijk daarom ook eens naar de gratis software Basecamp. Professionele projectmanagers sturen we meteen door naar Microsoft Project.

Meeste downloads Projectmanagement voor web-apps

Meer
Ganttic

Naar de site

Ganttic

Beoordelingen about Ganttic

Promotie×