Clarizen Project Management Software

Clarizen Project Management Software

Uitgebreide project management software

VOOR

  • Overzichtelijke omgeving
  • Veel tutorials
  • Geïntegreerd met Outlook, Google Docs, etc.

TEGEN

  • Kennis van projectmanagement vereist

Uitmuntend
8

Clarizen Project Management Software is een applicatie waarmee je planning en uitvoering van projecten beheert. De software is 'cloud based', wat betekent dat alle betrokken medewerkers online toegang hebben tot de projectplanning.

Clarizen Project Management Software biedt verscheidene templates (sjablonen) als basis voor nieuwe projecten, maar je kunt ook met een leeg project beginnen. Dankzij de roadmap heb je een duidelijk overzicht van de verschillende fases van het plan. Je voegt hier zonder problemen informatie aan toe.

Het programma bevat veel functies die de projectleider helpen bij zijn taken. Zo heeft Clarizen Project Management Software tools voor het stimuleren van teamwork, het maken van verslagen en het besparen van tijd. Daarnaast is Clarizen Project Management Software geïntegreerd met Outlook en webapplicaties als Google Docs & Zendesk. De mogelijkheid tot toegang en synchronisatie met deze diensten zorgt voor maximale flexibiliteit.

Clarizen Project Management Software biedt flexibel (online) projectbeheer. Onthou wel dat de software merkbaar is gericht op professionals. Als nieuwkomer heb je wellicht wat moeite met de terminologie en werkwijze.

Meeste downloads Projectmanagement voor web-apps

Meer
Clarizen Project Management Software

Naar de site

Clarizen Project Management Software

Beoordelingen about Clarizen Project Management Software

Promotie×