Backpack

Backpack

Professioneel intranet voor het delen van documenten, kalenders en bestanden

VOOR

  • Overzichtelijke omgeving
  • Eenvoudig items creëer voor ieder groeplid
  • Herinneringen via e-mail en sms

TEGEN

  • Weinig opmaak-opties

Goed
7

Backpack is een online omgeving voor de organisatie & communicatie binnen bedrijven. Met de manager werkt het gehele team op transparante wijze samen via onder andere gedeelde documenten, takenlijsten en kalenders.

Met Backpack regel je als bedrijf je zaken op een moderne manier. Er hoeven tegenwoordig echt geen formulieren meer rond te slingeren op het kantoor; belangrijke documenten zet je gewoon online. Staat er bijvoorbeeld een zakenreis op de agenda, dan zet je alle relevante informatie (vluchtinformatie, hotelboekingen, etc) mooi op Backpack.

De Backpack-startpagina geeft een overzicht van recente veranderingen binnen de manager. Hiervandaan creëer jij - en ieder uitgenodigd groeplid - eenvoudig nieuwe notities, lijstjes of andere documenten. Via Facebook-achtige 'status updates' houd je je collega's op de hoogte van je huidige bezigheid. Ook ontvang je desgewenst per e-mail of sms bericht over de laatste nieuwtjes en belangrijke aankomende deadlines.

Met Backpack beschikt je team over een modern webportaal voor de centralisatie van alle taken, communicatie en gegevens. Freelancer, megabedrijf en alles er tussenin: de verscheidene gratis en betaalde profielen bieden voor ieder wat wils.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor web-apps

Meer
Backpack

Naar de site

Backpack

Beoordelingen about Backpack

Promotie×