Tester geeft meer info over gelekte versie van WhatsApp voor iOS 7

Tester geeft meer info over gelekte versie van WhatsApp voor iOS 7

Vanochtend ontdekte Softonic berichten van een Duitse softwaretester, 0xiln, over een nog niet eerder getoonde versie van WhatsApp voor iOS 7. We namen contact op met 0xiln, het online pseudoniem van Ilhan Pektas, en hij gaf beeld en uitleg over WhatsApp 2.11.5.2187.

Pektas meldt dat hij in 2010 is begonnen als bètatester voor WhatsApp. Op zijn Twitter-account meldt hij al dat de veranderingen aan systeem en design groot zijn, maar in een vraaggesprek met Softonic geeft hij meer details bloot.

Volgens Pektas bevat WhatsApp 2.11.5.2187:

  • een volledig vernieuwd design,
  • verbeterde beveiligingsopties,
  • een nieuw logo
  • nieuwe veeg-functies
  • een grotere schermafbeelding van verzonden foto’s
  • profielfoto’s bij favorieten
  • nieuwe fotobewerkingsopties

Verder laat de Duitse tester weten dat WhatsApp mogelijk in de toekomst een telefoondienst toevoegt zoals Viber bijvoorbeeld heeft. Hierover heeft hij echter geen aanvullende informatie.

Volgens Pektas beschikt WhatsApp vanaf versie 3.0 over een volledig nieuw logo, versie 2.11.5.2187 moet het nog met de “platte” iOS 7 versie van het vorige icoontje stellen.

Wanneer de update verschijnt is nog niet duidelijk. Volgens Pektas is het testproces nog volop in gang en bevat de applicatie nog een groot aantal bugs. We hebben contact opgenomen met WhatsApp om erachter te komen wat het officiële standpunt van het bedrijf over deze update is.

Volg Softonic op Facebook en Twitter voor de laatste informatie over iOS 7 en WhatsApp!

[Bron: Twitter 0xiln]

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Nieuwste artikelen

Meest gedownloade apps